– Dagworkshop (bbq)bar

Op 2 juni 2018 organiseert het Ambachtshonk een workshop ‘Maak je eigen (bbq)bar’. Deelnemers kunnen in één dag hun eigen houten bar maken, voor binnenshuis of in de tuin. De workshop vindt plaats in het Ambachtshonk, de hobbywerkplaats voor houtbewerking, Patersweg 53 in Dordrecht en duurt van 9:00 tot 16:30 uur. Kosten: vanaf €300 p.p., afhankelijk van de keuze voor materiaal*. Dit is inclusief BTW, koffie, lunch en materiaal.

Je eigen bar maken is niet moeilijk. Een klein beetje ervaring met houtbewerking is voldoende om deel te nemen aan de workshop. Bijkomend voordeel: je hoeft zelf niet na te denken over het ontwerp, de inkoop van het materiaal en het wegbrengen van je zaagafval.

*Kies je voor een eikenhouten blad, dan bedragen de kosten max. €500.

 

Aanmelden kan (in ieder geval) tot 19 mei 2018** d.m.v. het formulier hieronder. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij.

**Daarna alleen nog in overleg i.v.m. inkoop materiaal.

Ja, ik neem deel aan de dagworkshop 'Maak je eigen bar' en ga daarvoor een overeenkomst aan met Stichting Ambachtshonk, KvK nr. 6595 4750.

Voornaam en achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer, bij voorkeur 06-nummer

Geboortedatum

Mailadres

Ik ontvang t.z.t. een factuur en betaal dan aan Stichting Ambachtshonk, rekening NL30 SNSB 0935 6530 82 vanaf mijn eigen rekeningnr.

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden en Algemene Veiligheidsinstructies.

Algemene Voorwaarden

Algemene Veiligheid