– Pennen draaien

Foto: Jeroen Niemeijer

Op afspraak is het mogelijk bij het Ambachtshonk je eigen pen te maken. Iedereen is welkom voor het (laten) maken van dit ambachtelijk gedraaid uniek houten schrijfgerei. Aanmelden kan met onderstaand formulier.

Na aanmelding kun je een keuze maken voor type pen (smal, dik, balpen, vulpen, schrijfpotlood), houtsoort en kleur voor de metalen punt en clip. Wie ervaring heeft met beitels en een draaibank mag op de zelf aan de slag met het maken van de pen. Wie het houtdraaien niet beheerst, kan naar eigen ontwerp de pen laten draaien door één van de vrijwilligers. De pen wordt vervolgens door de deelnemer zelf gemonteerd. Desgewenst kunnen houten pennendoosjes worden bewerkt, zodat het pronkstuk stijlvol kan worden bewaard.

Deelname aan het pennendraaien kost € 60. Wie een deelnemersovereenkomst heeft bij het Ambachtshonk krijgt korting. Niet betalende belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje te nemen en hoeven zich niet aan te melden.

Aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen en te verzenden. Na ontvangst van het aanmeldformulier bepalen we in overleg een datum.

 

Ja, ik neem deel aan de Pennendraaidag en ga daardoor een overeenkomst aan met Stichting Ambachtshonk, KvK nr. 6595 4750.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Geboortedatum

Mailadres

Ik neem deel aan de volgende onderdelen:

Aantal pennen:
Aantal pennen met korting:
Aantal pennendoosjes: (evt. bewerken met Pyrografie)

Na mijn aanmelding ontvang ik een factuur om de kosten te voldoen.

Na mijn aanmelding ontvang ik een keuzeformulier waarop ik keuzes kan aangeven voor type pen, houtsoort en kleur metalen clip en pennenpunt.

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden en Algemene Veiligheidsinstructies.

Algemene Voorwaarden

Veiligheid