– Workshop Boemerang

Op 25 november 2017 organiseert het Ambachtshonk een workshop Boemerangs. Deelnemers kunnen hun eigen houten boemerang maken en ermee leren werpen. De workshop vindt plaats in de hobbywerkplaats voor houtbewerking, Patersweg 53 in Dordrecht van 9:30 tot 14:30 uur. Kosten zijn €35 p.p. Dit is inclusief koffie, lunch en materiaal voor één boemerang. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Tijdens de workshop worden ’s ochtends de boemerangs gemaakt en na de lunch volgt instructie om ermee werpen. Dit gebeurt buiten in de buurt van het Ambachtshonk. Ook bij regenweer gaat de instructie door. De workshop wordt verzorgd door een geoefende Engels sprekende instructeur, Terje Heimro. Voor Nederlandse vertaling wordt gezorgd.

Terje maakt en ontwerpt boemerangs sinds hij als jongen van 7 jaar voor het eerst kennismaakte met de boemerang. Hij bezocht wereldkampioenschappen en verzorgde vele workshops en cursussen in zijn geboorteland Noorwegen.

Het gooien van een boemerang is de oudste manier van jagen. De boemerang werd een jaagstok genoemd. De vorm was plat met een bocht in het midden en draaide sneller rond met minder weerstand omdat hij plat was. Een moderne boemerang is lichter, smaller, heeft meer vormen en vleugels  en vangt daardoor makkelijker wind. Vandaag de dag is het meer een sport activiteit of je gooit voor de fun.

 

 

Bekijk ook het filmpje van Terje op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/ambachtshonk/

Inschrijven workshop Boemerangs:

Ja, ik neem deel aan de workshop Boemerang en ga daardoor een overeenkomst aan met Stichting Ambachtshonk, KvK nr. 6595 4750.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar.

Geboortedatum

Mailadres

Ik ontvang t.z.t. een factuur en betaal dan €35 aan Stichting Ambachtshonk, rekening NL30 SNSB 0935 6530 82 vanaf mijn eigen rekeningnr.

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden en Algemene Veiligheidsinstructies.

Algemene Voorwaarden

Algemene Veiligheid