– Workshop Kerstdecoratie en -cadeaus

 

Op zaterdag 9 december organiseert het Ambachtshonk een workshop Kerstdecoratie. Iedereen die graag met hout werkt is welkom voor het maken van kerstdecoratie of cadeautjes. Het resultaat wordt een geschenkkratje voor speciaalbier, een beschrijfbare kerstboom met krijtverf, kerstuilen van stamschijfjes of borduurwerk op hout. De workshop vindt, bij voldoende belangstelling, plaats in de Hobbywerkplaats aan de Patersweg 53 in Dordrecht. Het programma duurt van 10:00 uur tot 15:30 uur.

Deelname kost €35. Kosten zijn inclusief koffie en thee, lunch, materiaal en gebruik van gereedschap en machines. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen gratis deelnemen, mits zij begeleid worden door een betalende deelnemer. Aanmelden kan via onderstaand formulier

De workshop wordt verzorgd door ervaren houtbewerkers, tevens vrijwilligers van het Ambachtshonk. Het materiaal dat voor de werkstukken wordt gebruikt is deels afkomstig van eigen bodem. Struiken en kleine bomen van de Patersweg maken er plaats voor de nieuwe moestuin van de Groeituinen.

Het Ambachtshonk is als hobbywerkplaats sinds mei 2016 geopend. De werkplaats biedt faciliteiten aan fanatieke amateurs in houtbewerking die gezamenlijk zelfstandig kunnen werken aan een eigen werkstuk. Dat kan tijdens openingstijden, op basis van een deelnemersovereenkomst voor een vast dagdeel per week.

Meedoen? Vul onderstaand formulier in.

Ja, ik neem deel aan de workshop kerstdecoratie en ga daardoor een overeenkomst aan met Stichting Ambachtshonk, KvK nr. 6595 4750.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Geboortedatum

Mailadres

Tijdens de workshop kan één van de vier werkstukken worden gemaakt.
(Op de afbeelding hierboven met nummers aangegeven.)
Ik kies het volgende werkstuk:

Ik betaal €35 aan Stichting Ambachtshonk, rekening NL30 SNSB 0935 6530 82 vanaf mijn eigen rekeningnr.

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden en Algemene Veiligheidsinstructies.

 

Algemene Voorwaarden

Algemene Veiligheidsinstructies