– Sponsor

Baas Machineservice logo

Onze machines zijn gekeurd door Baas Machine Service BV

Financieel

Wilt u het Ambachtshonk financieel steunen? Uw gift is welkom op NL30 SNSB 0935 6530 82 ten name van Stichting Ambachtshonk.

Hout

Het Ambachtshonk is ook blij met afvalhout van timmerbedrijven of (sommige) boomstammen. (<- klik op de link) Neem contact op over de mogelijkheden om dit bij ons af te leveren of bij u te laten ophalen.

Gereedschap

De inventaris van de werkplaats is nog niet helemaal compleet. Wilt u gebruikt gereedschap aan het Ambachtshonk doneren? Neem dan contact op, dan laten wij u weten wanneer u het kunt afleveren. Alles wat wij, vanwege hoge veiligheidseisen niet kunnen gebruiken in het Ambachtshonk, zullen wij schenken aan Stichting Gered Gereedschap.

Bent u leverancier van machines, materialen en / of gereedschap? En vindt u het Ambachtshonk een goed initiatief? Dan overleggen wij graag met u over sponsoring (in natura).

Aanbiedingen van uw eigen producten of diensten

Bent u ondernemer en is uw doelgroep ook de doelgroep van het Ambachtshonk? Graag overleggen wij met u over speciale kortingsacties die u kunt maken voor onze werkplaatsabonnees.

Meer ideeën voor ruilen en delen met het Ambachtshonk vindt u op de website van Heel Nederland Deelt. Of via de knop Ruilen en delen.

Meer weten voordat u ons steunt? Lees dan over het doel en de waarden van het Ambachtshonk.