Keuzepakket

Ooit begonnen aan een houtbewerkingsproject maar halverwege gestaakt, omdat het toch niet mogelijk bleek het af te bouwen met het materieel dat je ter beschikking hebt? Kom nu eindelijk jouw meubelstuk, muziekinstrument of outdoor-item afmaken met de juiste machines in het Ambachtshonk!

Het is mogelijk je eigen keuzepakket samen te stellen, voor gebruik van de hobbywerkplaats. Je kiest de machines die je nodig hebt en het aantal weken dat je ze wilt gebruiken. Tijdens een vast dagdeel per week kun je zelfstandig, gezamenlijk met anderen, de werkplaats gebruiken en je ontwerp realiseren. Kosten per keer: €13.

Ben je bekend en vertrouwd met het gebruik van één of meer stationaire machines? Teken dan ook een Overeenkomst Zelfstandig gebruik Machines. Je kunt dan tevens gebruik maken van de machines waar je bevoegd voor bent, zodra je de specifieke instructie voor de machine(s) van je keuze hebt ontvangen van de opzichter.

Klik hier om je in te schrijven voor een keuzepakket.

  • Kies je voor een keuzepakket, dan bepaal (en betaal) je zelf vooraf het aantal weken (=aantal dagdelen) dat je achtereenvolgens gebruik wilt maken van de werkplaats.
  • Een keuzepakket bestaat uit minimaal 3 en maximaal 12 dagdelen.
  • Dagdelen bijkopen na afloop van een keuzepakket kan alleen door opnieuw in te schrijven voor een keuzepakket.
  • Let op, even rekenen leert je het volgende: een keuzepakket is wel wat duurder ten opzichte van een deelnemersovereenkomst.