Inschrijven  Werkplaats

Inschrijven als deelnemer werkplaats

Ontwerp, Creëer, Participeer

Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van de werkplaats, machines en gereedschap: met een Deelnemersovereenkomst, of een strippenkaart.
Met de tabel hieronder helpen we je een keuze te maken. Check ook onze pagina met werkplaatsinformatie zodat je weet welke machines er beschikbaar zijn.
Prijzen zijn inclusief BTW, Wifi, koffie, thee en lekkers.

Hoe werkt ’t?

Stap 1
Kies een manier waarop je wilt meedoen: met een Deelnemersovereenkomst of een Keuzepakket.
Kies een dagdeel.

 

Stap 2 Vul het onderstaande webformulier volledig in.

Stap 3
Je ontvangt een bericht met een betaallink waarmee de inschrijfkosten (€15), en de kosten voor jouw overeenkomst te betalen. .

Stap 4
Zodra de betaling bij Stichting Ambachtshonk binnen is, is de overeenkomst tot stand gekomen. Je ontvangt een bevestiging met daarin de eerste datum (en dagdeel) waarop je door de opzichter wordt verwacht in het Ambachtshonk.
Heb je bij stap 2 aangegeven dat je een Overeenkomst voor Zelfstandig gebruik Machines wilt afsluiten? Dan staat in deze bevestiging ook de datum waarop de Specifieke Veiligheidsinstructie wordt verzorgd. Na het doornemen van de Algemene Veiligheidsinstructies met de opzichter kun je aan de slag in de werkplaats.
Je moet eerst de geplande Specifieke Veiligheidsinstructies volgen voordat je bevoegd bent de machines te gebruiken.

 

Stap 5
Voordat je gebruik maakt van de werkplaats meld je je even aan via de whatsappgroep, zodat wij en de opzichter weten hoeveel koffie we moeten zetten en we het aantal deelnemers een beetje kunnen plannen.

Past het formulier niet, of heb je nog vragen?

Stuur een email naar verbinding@ambachtshonk.nl 

Deelnameformulier

Voorkeur dagdeelname

Machinekeuze

Algemene voorwaarden

5 + 1 =